Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 27, 2019

Vi går igenom en del av alla artiklar och blogginlägg som berört barnfrihet på sistone. Det blir bland annat klimat-VAB, utbrända föräldrar och Tysklands mest hjärtlösa kvinna. Ljudet är sämre än vanligt, vi ber om ursäkt för det men nöden har ingen lag! Nästa vecka är vi tillbaka i vanliga studion igen.


Mar 20, 2019

Veckans gäst Malin är rätt bra på att bryta normer. Hon är bisexuell, minimalist, vegan, nykterist och – förstås – barnfri! Vi pratar mycket om skam, normer och att hitta sig själv. Ett lite lugnare avsnitt än vanligt, hoppas ni gillar det.

Följ oss på Facebook och Instagram, där heter vi Barnfrihet!...


Mar 13, 2019

Vi gästas av Majsan, som fyller 53 i år och hon kommer till oss med en mängd visdomar. Bland annat hur ni kan ragga upp andra barnfria! 

Vi hade så mycket att prata om, så allt kom inte med i detta avsnitt. Resten finns i ett premium-avsnitt, signa upp dig på PodMe och häng med: 


Mar 6, 2019

Vicki Jacobson är singer/songwriter från Umeå och uppvuxen i ett kristet sammanhang med stark barnnorm. För oss berättar hon om när hon fick insikten att hon inte MÅSTE skaffa barn. Och även om hur hennes dåvarande kille reagerade.

Hon har en EP ute nu som heter Cold Shower, hitta den på Spotify eller via...