Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 27, 2019

Denna vecka gästas vi av Stephanie Edlund: djurvårdare, certifierad beteendekonsult och papegojexpert. Vi pratar om den konstiga tron att husdjur ersätter barn och "man är inte barnfri om man har djur". Dessutom: föräldrar som ger djur till sina barn, kaninens status och lite om gamar överlag. 

Checka in...


Feb 20, 2019

Marina Schiptjenko känner nog de flesta igenom från band som Page, BWO och Vaccuum. Och vissa minns nog att hon höll på att skriva boken "Barnfri" för ett gäng år sen – vad hände med den? Och hur var hennes process för att komma fram till att hon är barnfri? Vi snackar även om hur föräldrar behöver en...


Feb 13, 2019

Vi har lyckats träffa på Barcelona-bon, antinatalisten och härliga människan Childfree Doodles i ett isigt och halt Stockholm. Avsnittet innehåller en kort intervju med henne på engelska, i övrigt snackar vi natalism, antinatalism och den växande barnfria rörelsen i Indien.

Stötta oss på PodMe, nya...


Feb 6, 2019

Linnea har skrivit en C-uppsats om att välja ett liv utan barn. Vad är drivkrafterna bakom beslutet? Hur förändras ens inställning till barnfriheten med åldern? Vi snackar om det och mycket annat i veckans avsnitt. 

Hoppas ni följer oss på Instagram och Facebook, sök på Barnfrihet. Och premium-avsnitt finns...