Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 30, 2019

Vi har med oss den prisade psykologen Liria Ortiz! Mottagare av Stora Psykologpriset år 2017. Hon svarar på läsarfrågor i DN och har bland annat besvarat flera frågor gällande barnfrihet i olika former. Vi reder ut ifall den som ångrar sina barn är psykiskt sjuk och hur ångern kan se ut, bland annat. 

Lirias...


Jan 23, 2019

Lina har tre underbara barn. Men hon ångrar sig. Hon pratar om något av det mest tabubelagda i vårt samhälle. Det en förälder aldrig får tänka, känna eller säga: "jag ångrar mig". I det här avsnittet förklarar hon vad hon hade för förväntningar på föräldraskapet, hur det blev istället och hon ger...


Jan 16, 2019

Vad händer när en barnfri kvinna plötsligt hamnar i ett hushåll med bonusbarn? Vi har träffat Sybariten, som ser sig som bonussubba snarare än en bonusmamma. Här hålls ingenting tillbaka. Färgstarkt språk utlovas!


Jan 9, 2019

Katrin Berndt har över 400 000 prenumeranter på YouTube. Hon bor i lilla Motala och är kanske Sveriges första öppet barnfria influencer! 

I det här avsnittet snackar vi om kommentarer i sociala medier, den eviga frågan "när ska ni skaffa barn?" och om livet som barnfri i Motala.

Se Katrins videos här: