Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 28, 2018

Lollo ville sterilisera sig och gick till läkaren tillsammans med sin sambo. Men vad som borde ha blivit ett informativt möte för dem blev istället en övertalningskampanj. Läkaren tyckte absolut inte att Lollo skulle sterilisera sig, trots att hon vetat hela livet att hon vill leva barnfritt.

Lyssna på hennes...


Nov 21, 2018

Att skaffa barn är det värsta man kan göra ur miljösynpunkt. Vi pratar med Gurgin Bakircioglu – barnprogramledare, kollo-ledare, vegan, hundälskare och: barnfri av miljöskäl. Vi snackar om det komplexa i att gilla barn – men ändå inse att världen är bättre utan fler resurskrävande individer. 

Vänligen...


Nov 14, 2018

Vi pratar med barnfria Vanja från Vilhelmina! Vi snackar bland annat om när hon var tvungen att berätta för sin kille att hon faktiskt inte vill ha barn. Dessutom snackar vi vänskap mellan barnfria och folk som har barn – och är det okej att ta med sig en bebis på fest...?

Har du någon fråga? Skicka in till...


Nov 7, 2018

- I samarbete med: Kondomkungen.se. Köp 100 kondomer med ditt eget tryck för bara 499 kr! - 

I detta avsnitt pratar vi med Izabelle Masala, som bland annat skrivit en B-uppsats om kvinnors barnfrihet. Vi snackar även om anledningar till att vara barnfri, press på föräldrar att skaffa syskon till sina barn och en...