Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 31, 2018

(Det blev ett fel i slutet på förra filen. Nu ska det funka!) Vi pepprar Tanja Suhinina med våra egna och era frågor. Tanja är inte bara psykolog, sexolog och barnfri utan även äggdonator samt steriliserad. Vi snackar om alltifrån hur man ska tackla sina besvikna föräldrar till hur äggdonation förvånande...


Oct 24, 2018

Denna vecka snackar vi med det bedårande paret Pelle och Tina! Vi pratar om ansvar, hur man hanterar sina vänskapsrelationer med dom som har barn och dessutom besvarar vi ett par lyssnarfrågor. Vill du också skicka in en fråga? Mejla oss på barnfrihet@gmail.com 


Oct 17, 2018

Vi snackar om skillnaden mellan att skaffa barn som kvinna och som man. Och så samtalar vi med härliga Johan, som gick ifrån att inte ha hört talas om ordet "barnfri" till att vara steriliserad på bara några år. Vad har han fått för reaktioner? 


Oct 10, 2018

Oj oj oj, vad vi har fått kommentarer! Vi går igenom vad vi fått höra sedan första avsnittet släpptes. Bland annat topp tre idiotiska kommentarer. Vi pratar även med Sofia Larsson, etikettexpert hos SvD, om vett och etikett när det gäller barnfrihet. 


Oct 3, 2018

Vi har att härligt samtal med Elin, som är singel och barnfri. Vi snackar dejting och bonusbarn bland annat! Hur öppen bör man vara med sin barnfrihet i dejtingen? Ska man skriva ut det i profilen? Mejla gärna dina erfarenheter till barnfrihet@gmail.com!