Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 12, 2018

Dags att snacka jobb och villkor på arbetsplatsen! Vi pratar om egna erfarenheter samt tar oss ett snack med Linda, som berättar om sina tankar kring förmåner för föräldrar. Hon förklarar även varför hon inte kallar sig för barnfri (även fast hon inte har barn och inte vill ha några). 


Dec 5, 2018

När Hanna var 20 år hamnade hon i klimakteriet. Läkaren sa som det var: du kommer inte att kunna få egna barn. Men Hannas reaktion var kanske inte den förväntade. Hör hennes historia! 

Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram, där heter vi Barnfrihet. 


Nov 28, 2018

Lollo ville sterilisera sig och gick till läkaren tillsammans med sin sambo. Men vad som borde ha blivit ett informativt möte för dem blev istället en övertalningskampanj. Läkaren tyckte absolut inte att Lollo skulle sterilisera sig, trots att hon vetat hela livet att hon vill leva barnfritt.

Lyssna på hennes...


Nov 21, 2018

Att skaffa barn är det värsta man kan göra ur miljösynpunkt. Vi pratar med Gurgin Bakircioglu – barnprogramledare, kollo-ledare, vegan, hundälskare och: barnfri av miljöskäl. Vi snackar om det komplexa i att gilla barn – men ändå inse att världen är bättre utan fler resurskrävande individer. 

Vänligen...


Nov 14, 2018

Vi pratar med barnfria Vanja från Vilhelmina! Vi snackar bland annat om när hon var tvungen att berätta för sin kille att hon faktiskt inte vill ha barn. Dessutom snackar vi vänskap mellan barnfria och folk som har barn – och är det okej att ta med sig en bebis på fest...?

Har du någon fråga? Skicka in till...